MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Si-au dorit mai mult ei Revansa decat noi Victoria!

Un meci in care echipa din Craiova a dominat mai mult de jumatate din meci, dar in care echipa adversa si-a dorit mai mult revansa decat noi victoria. Cam asa am putea creiona in linii mari partida disputata de SCM U Craiova pe terenul vicecampioanei Bulgariei, Levski Sofia, incheiata la scorul de 84-73(13-24, 21-18, 20-15,30-16). Daca in prima parte ne desprindem ca deobicei de adversari, la o diferenta importanta de puncte, din pacate asa cum ne-am obisnuit partea secunda apartine adversarilor care deasemenea reusesc sa se desprinda de noi la o diferenta mare de puncte, 11 in acest meci.

Omul meciului in aceasta disputa apartine echipei bulgare sub numele lui Varbanov care reuseste 26 de puncte in cele 29:35 minute cat s-a aflat pe teren, 90% eficienta la aruncarile de 2 puncte 9/10 si 80% eficienta la aruncarile libere 8/10 obtinute, dar si Chalmers care reuseste 20 de puncte. In ceea ce priveste echipa au inregistrat o eficienta de 87% la aruncarile libere reusind 20 din 23 obtinute.

De partea echipei din Craiova, cele mai multe puncte au fost inscrise de Levar Seals, 15 la numar, cu o eficienta de 100% la aruncarile libere 4/4 si 56% eficienta la aruncarile de 2 puncte. In ceea ce priveste intreaga echipa, se constata o eficienta de 68% la aruncarile libere (17 reusite din 25), un total de 29 de recuperari, 10 fiind realizate de uriasul James Tyler care reuseste si 10 puncte.

Sfert 1: Craiova incepe meciul cu Bureau, Seals, Tyler, Sokk si Capusanu. Sokk 3 puncte in minutul 2 si Bureau 3 puncte in minutul 3.Slum Dunk de exceptie peste adversar realizat de Travis Bureau in ultimele secunde ale primului sfert.  De departe unul dintre cele mai bune sferturi realizate de echipa din Craiova in Liga Balcanica 61 %eficienta  la aruncarile de 2 puncte.

Sfertul 2 incepe bine pentru echipa din Craiova care reuseste sa se desprinda de adversari la 13 punct 13-26, si desi la un moment dat bulgarii reusesc sa recupereze din punctele pierdute, ajungand chiar la o diferenta de un singur punct 30-31, craiovenii se tin pe baricade si reusesc sa castige si acest sfert , intrand la pauza cu un avans de 8 puncte,34-42

Sfertul 3 incepe intr-o nota proasta pentru SCM care nu reuseste sa incrise nici un punct timp de 3 minute, bulgarii reusind sa ajunga la doar un punct de echipa craioveana. Incepand cu jumatatea sfertului 3, Craiova se regaseste si incepe din nou sa se desprinda de adversari, dar nici bulgarii nu se lasa mai prejos ci egaleaza la 48-48. Finalul apartine tot echipei din Craiova dupa un sfert 3 echilibrat pentru cele 2 echipe si extrem de disputat 54-57.

Sfert 4: In minutul 2 al sfertului 4, Levski preia conducerea 58-57, Seals reuseste un cos de 3 puncte si Craiova reuseste din nou sa revina, dar bulgarii isi fac jocul si preiau din nou conducerea 63-60. Din acest moment Levski isi face jocul si se desprinde la 9 puncte 75-67, iar finalul este unul coplesitor cu o diferenta 11 puncte, tabela de marcaj aratand la final 84-73.

Pentru Craiova au inscris: Travis Bureau –9 puncte, Levar Seals –15 puncte, Sten Sokk –13 puncte, Andrei Capusan – 6 puncte, James Tyler – 10 puncte, Nemanja Maric – 2  puncte, Mirko Kovac  – 11 puncte, Bogdan Popescu – 4 puncte, Reinar Hallik –3 puncte.

Pentru BC Levski Sofia au marcat: Micic –8 puncte, Chalmers –20  puncte, Jones –2  puncte, Varbanov –26 puncte, Zahariev – 11 puncte, Petkov –6 puncte, Simeonov –5 puncte, Georgiev – 2puncte, Ivanov – 4 puncte

Urmatorul meci pentru SCM U Craiova in Liga Balcanica va avea loc pe 4 februarie in deplasare la echipa KK Teodo.

levski

Sursa foto: preluare TVR 3

ianuarie 21, 2014 - Posted by | baschet, sport, Universitatea Craiova | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

Șaptezaruri

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

%d blogeri au apreciat: