MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

SCM U CRAIOVA – ENERGIA ROVINARI 87-85

Asa cum ne-am obisnuit, SCM U CRAIOVA ne creeaza emotii pana in ultima secunda de joc, atunci cand se afla pe parchet. Astazi aceste emotii ne-au adus si bucurie deoarece echipa de baschet a Craiovei reuseste sa castige in ultimele 2 secunde ale partidei, prin reusita de gratie a MVP-ului de la Craiova, Travis Bureau, impotriva echipei Energia Rovinari.

Scorul final al partidei SCM U CRAIOVA – ENERGIA ROVINARI 87-85(25-21,21-23,17-18,24-23)

Pentru Craiova au marcat: Travis Bureau – 19 puncte(73% eficienta la aruncarile de 2 puncte 8/11. Si 50% la aruncarile libere 7/14), Levar Seals – 19 puncte(83% eficienta la aruncarile de 2 puncte 5/6 si 50% la libere 7/14), James Tyler – 14 puncte, Sten Sokk – 11  puncte, Mirko Kovac – 10 puncte, Bogdan Popescu – 6 puncte, Andrei Capusan si Petar Babic cate 4 puncte.

Pentru Energia Rovinari au marcat: Louis Darby – 23 puncte, Giordan Lee – 17 puncte, Nemanja Milosevic – 14 puncte, Porter Silvanus – 12 puncte, Ermin Jazvin – 9 puncte, Konstantinos Kakaroudis – 6 puncte si Tal Karpelesz – 4 puncte.

Milan Nisic, antrenor SCM U CRAIOVA: Voi vorbi doar despre ultimele minute, am avut 6 sau 7 puncte in favoarea noastra, din nou am cazut, nu am avut rabdare, nu am avut acel moment care care sa controleze meciul. Au jucat ca o echipa de juniori de 17-18 ani. Le multumesc baietilor si in seara asta baietii merg in club dupa 5 luni. Dupa 5 luni sunt liberi sa mearga.

Travis Bureau: Stiam ca e un meci greu, ne-am pregatit pentru el in ultimele 2 zile. O victorie importanta pentru noi, o dedicam suporterilor care au fost fantastici. Dupa cum a spus si antrenorul nostru am pierdut multe jocuri dupa cea ma condus si nu aveam voie sa se repete istoria si in aceasta seara.

Florin Nini, antrenor Energia Rovinari: Un meci frumos, un meci de mare lupta, o atmosfera pe masura. Ma bucur ca fost o atmosfera deosebita in sala produsa de fanii dumneavoastra si noi am avut sustinere datorita fanilor nostri si lucrul acesta a contat. Am venit aici sa dam totul , a fost foarte aproape, cred ca micile greseli, ultima recuperare a lui Seals pe care o aveam noi in atac, dar asta este, acesta este baschetul. Important ca nu am reusit sa ne intram repede in ritmul nostru, am mai avut timpi in care nu am cntrolat ritmul jocului, care ne-ar fi facut azi pe noi castigatori, pentru ca eu consider ca acesta trebuia sa fie atuul nostru, dar suntem la doua saptamani de la pierderea lui Dapa, de aducere a unui nou jucator, integrare. Una peste alta eu vreau sa felicit jucatorii pentru cum au jucat, trebuie sa invatam sa avem grija de momentele importante ale jocului si sa controlam jocul. Am avut in ultimele 3 minute o lipsa de luciditate desi nu le-am cerut decat calm. Presiune mare, sala plina, iar presiunea jocului si a rezultatului si-a pus amprenta. Cu totii stim ca e o lupta deschisa pana la ultimul meci pentru accederea in PlayOff.  Astazi ne-ar fi prins bine dupa cele 2 infrangeri cu echipele  din Cluj si Sibiu, unde am gresit si noi ca jucatori si ca antrenor si acest meci ne-ar fi prins bine. Insa capul sus si stiti cum e capul sus ca sa poti vedea urmatoarea victorie.

Galerie Foto

DSC04279DSC04276 DSC04285 DSC04287 DSC04289 DSC04290 DSC04291 DSC04292 DSC04293 DSC04294 DSC04295 DSC04296 DSC04297 DSC04298 DSC04299 DSC04300 DSC04301 DSC04302 DSC04304 DSC04307 DSC04308

februarie 16, 2014 - Posted by | baschet, sport, Universitatea Craiova | , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene

%d blogeri au apreciat: