MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

BC Timba Timisoara – SCM U CRAIOVA 65-90

Echipa de baschet a SCM U CRAIOVA reuseste sa castige meciul impotriva echipei BC Timba Timisoara la un scor categoric cu o diferenta de 25 puncte, scorul final al partidei fiind de 65-90(25-24,18-18,15-26,7-22).

Primele 2 sferturi le apartin gazdelor care reusesc de fiecare data sa intre la pauza cu un punct avantaj, dupa primul sfert scorul fiind de 25-24, iar dupa al doilea desi cele doua echipe termina la egalitate 18-18, Timba intra in pauza mare u o diferenta de doar un punct 43-42.

Urmatoarele 2 sferturile le apartin in totalitate Craiovenilor care reusesc sa inscrie 48 de puncte, in timp ce adversarii doar 22 de puncte. Craiova face spectacol prin Slum Dunk-urile lui Travis Bureau, 2 consecutive, prin reusita de 3 puncte ale celui mai nou jucator al Craiovei, Naletilic (care reuseste primele puncte pentru SCM), prin punctele inscrise de Babic, Sokk, Tyler, Kovac, prin recuperarile lui Tyler, 10 la numar, dar si pentru jocul facut de SCM U Craiova ca echipa. Finalul ii aduce in teren si pe juniorii Craiovei, Andrei Damian care intra in locul lui Peter Babic si Marius Ciotlaus in locul lui Mirko Kovac.

Finalul este unul care aduce bucurie suporterilor craioveni deoarece SCM reuseste o victorie la o diferenta de 25 de puncte, scor final BC TIMBA TIMISOARA – SCM U CRAIOVA 65-90.

Pentru Craiova au inscris:Naletilic – 3 puncte, 1 recuperare si 2 pase decisive  Bureau – 18 puncte(7/14 de 2 puncte si 4/7 lovituri libere) , 10 recuperari si 3 pase decisive Sokk – 13 puncte(3/5 lovituri de 3 puncte -60% si 4/6 lovituri libere),3 recuperari si 6 pase decisive; Kovac –18 puncte(60% la cosurile de 2 puncte 3/5, 4/8 de 3 puncte cu o eficienta de 50%), 4 recuperari si 4 pase decisive; Gavrila –4 puncte(100% eficienta la aruncarile de 2 puncte), 2 recuperari si 1 pasa decisiva; Capusan –  6 puncte(3/6 din lovituri  de 2 puncte – 50%0 , 5 recuperari si 1 pasa decisiva; Ciotlaus – 2 puncte si o recuperare; Tyler –11 puncte(57% eficienta la aruncarile de 2 puncte 4/7 si 3/5 la aruncarile libere),10 recuperari si o pasa decisiva;  Babic – 15 puncte(3/4 la aruncarile de 2 puncte – 75%, 2/7 la aruncarile de 3 puncte si 75% eficienta la aruncarile libere ¾), 3 recuperari si 5 pase decisive

Pentru Timba Timisoara au inscris: Pacurariu – 4 puncte, Nakic – 15 puncte, Popa – 11 puncte, Andries – 17  puncte, Florveus – 18puncte si 12 recuperari.

Pentru SCM U CRAIOVA urmeaza 5 meciuri consecutive pe teren propriu in Sala Polivalenta din Craiova!

martie 1, 2014 - Posted by | baschet, LNB, sport, Universitatea Craiova | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

„Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Selling , deals and everything you need in your beloved life.

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

7 Zaruri or 7 Dice

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

%d blogeri au apreciat asta: