MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Baschet masculin: Oradea a fost cu ghinion pentru SCM U CRAIOVA

Si al doilea meci din primul Tur al PlayOff-ului din Liga Nationala de Baschet Masculin este pierdut de catre echipa SCM U CRAIOVA care nu reuseste sa se regaseasca pe teren. Scorul final in partida disputata la Oradea a fost urmatorul: CS Municipal Oradea – SCM U CRAIOVA 78-66(21-16,20,16,19,21,18,13)

Untitled

Din cele 4 sferturi, Craiova reuseste sa castige un singur sfert, 3 – insa insuficient pentru a recupera diferenta de puncte dintre cele doua adversare.

Pentru Craiova au inscris: Travis Bureau – 19 puncte, Ionut Dragusin – 2 puncte, Sten Sokk – 5 puncte, Mirko Kovac – 19 puncte, Bogdan popescu – 10 puncte, Andrei Capusan – 9 puncte, Peter Babic – 2 puncte.

Pentru Oradea au marcat: Markovic – 15 puncte, Popescu – 3 puncte, Dillon – 14 puncte, Subotic – 18 puncte, Nicoara – 7 puncte, Denison – 8 puncte, Tibirna – 4 puncte, Franklin – 9 puncte.

Pentru cele doua echipe urmeaza meciurile din datele de 2 si 3 mai din Sala Polivalenta din Craiova, unde Craiova poate sa isi ia revansa si sa fie mai aproape de a  accede la nivelul urmator din Liga Nationala de Baschet Masculin.

Desi astazi au fost voci care indemnau lumea sa nu mai vina sa ii sustina pe baieti in meciurile care urmeaza, eu vreau sa le spun tuturor celor care iubesc culorile alb-albastre sa vina sa ii sustina pe baieti, pentru ca mai importanta este sustinerea noastra pentru echipa decat rezultatul de pe teren atunci cand iubim sportul si mai ales atunci cand iubim Craiova si tot ce tine de ea cu bune si cu rele.. HAI SCM U CRAIOVA, vineri si sambata suntem alaturi de voi. Ne-ati facut un an de zile fericiti la meciurile la care am asistat, acum e randul nostru sa va sustinem in momentele mai putin bune. FORTA CRAIOVA!!!

aprilie 26, 2014 - Posted by | baschet, LNB, sport, Universitatea Craiova | , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene