MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Volei masculin: Nationala pleaca in Azerbaidjan

Echipa Nationala de Volei masculin a Romaniei va pleca maine, 12.06.2014, dupa ce va desfasura ultimul antrenament in Sala Polivalenta din Craiova, catre Azerbaidjan unde va intalni echipa nationala a acestei tari, in meciurile 3 si 4 din Liga Europeana.

Meciurile dintre cele 2 echipe vor avea loc sambata-14.06.2014 si duminica 15.06.2014 incepand cu ora 17:00.

Desi voleibalistii, condusi de Danut Pascu se confrunta cu anumite probleme de sanatate, acestia pleaca spre Azerbaidjan cu dorinta de a realiza un joc frumos si de a venii invingatori din cele doua partide.

Cu ocazia acestei competitii, antrenorul Echipei Nationale a acordat un scurt interviu la sfarsitul antrenamentului desfasurat in aceasta seara in Craiova, in legatura cu asteptarile din meciurile ce urmeaza.

Dan Pascu, antrenor Echipa Națională de volei masculin: Deocamdata nu cunoaștem echipa din Azerbaidjan, deoarece in prima etapă a stat. Noi suntem 5 echipe în grupă și una pe rând stă în câte o săptămână, dar ne așteptăm la meciuri grele, la meciuri interesante, nu cunosc foarte bine lotul de jucătoi al echipei din Azerbaidjan așs cum nu i-am cunoscut nici pe cei din Grecia care au schimbat lotul, rămânând doar 2 titulari din echipa de bază. Scopul nostru este să mergem să jucăm, să jucăm pentru noi în primul rând, pentru fiecare jucător în parte, pentru echipă, să mai câștogăm experiență, să mai facem un pas inainte. Primul si primul scop al echipei este să jucăm noi și după aceea să ne organizăm în funcție de adversar și bineînțeles să urmărim victoria.
În ce stare sunt baieții, sunt in formă?
Dan Pascu: Sunt într-o stare delicată eu ca antrenor pentru că am foarte multe probleme de sănătate și aici trebuie să spun că s-a terminat campionatul, peste 2 zile ne-am reunit, jucătorii nu au avut timp să-si revină după uzura din timpul unui campionat lung, obositor și din păcate se vede treaba aceasta cu ei în pregătire. Facem pregătire atât cât putem, îi menajăm pe unii, îi solicităm mai mult pe alții, dar trebuie să ducem competiția până la capăt cu fruntea sus.
Credeți că sunt șanse ca echipa să treacă de prima fază a Ligii Europene?
Dan Pascu: Este greu de spus, mai ales în situația în care suntem acum, neavând tot lotul valid și sunt foarte mulți jucători care nu au putut să vină, este greu, dar noi jucăm. Jucăm orice meci, îl tratăm serios, încercăm să câștigăm.
Există noutăți în lot față de meciul cu Grecia?
Dan Pascu: Față de meciul cu Grecia, avem o singură noutate și este Cherbeleață Gabriel. Este un jucător pe postul de fals, venit de la Zalău, un jucător tânăr care are 21 de ani, care are nevoie de meciuri, are nevoie să câștige experiență și am și eu eu nevoie să văd ce posibilități are. Liga Europeană este o competiție în care, eu ca antrenor, îmi fac o idee despre jucători, ămi creez un nucleu de jucători pentru anul viitor, acesta este scopul acestei competiții.

DSC08314

Din lotul României fac parte:

Ridicători: Georgescu, Bartha

Universali: Matei, Dumitrache, Cherbeleață

Centrii: Mihalcea, Olteanu, Vologa

Extreme: Borota, Tebieș, Bala, Aciobăniței

Libero: Mărieș

Antrenor principal: Dănuț Pascu

Antrenor secund: Ovidiu Macarie

Le uram mult succes, le tinem pumnii si ii asteptam acasa invingatori

Galerie foto, antrenament Echipa Nationala de volei masculin – 11.06.2014, gasiti la acest link: https://www.facebook.com/nanut.madalina/media_set?set=a.729388127123791.1073741839.100001578305550&type=1

 

Reclame

Iunie 11, 2014 - Posted by | romania mea, sport, volei | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: