MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Total Pro Beauty te poate scăpa de neplăceri

2 zile până la nuntă și tu arăți ca un rac, pielea de pe picioare și de pe mâini este iritată complet, un adevărat coșmar, te rogi să iți treacă și speri să fie doar o iritație pe moment, așa este când uiți să te organizezi și lași totul pe ultima sută de metri.

Dar despre ce este vorba și cum s-a întâmplat, poveste lungă…dar vreme este așa că merită să știți pentru a nu păți la fel. Se știe că atunci când urmează o nuntă sunt multe de făcut mai ales pentru o mireasă, în primul rând tu ești centru universului în acea zi, trebuie să arăți superb, să radiezi de fericire, să ai un zâmbet larg și să reziști pe tocuri. Dar pentru toate acestea trebuie să treci prin mâna multura: coafor, pedichiură, manichiură, masaj de relaxare pentru a avea putere și toate acestea trebuie programate cu ceva timp în urmă. Așa ai făcut și tu, dar ai uitat un lucru esențial, ai uitat de epilare, clar în unele momente nu îți stă gândul la acest lucru, și te trezești cu 2 zile înainte de nuntă cu fire nedorite de păr. Ce să faci, ce să faci, începi să cauți pe ultima sută de metri un loc în care să scapi de acest necaz așa că intri în primul salon pe care îl găsești, îți spui oful și rogi pe cei prezenți să te ajute. Totul se rezolvă, dar din păcate ai ajuns acasă și surpriză, ești toată roșie ca racul, se pare că ai o alergie la produsul de epilat folosit la salonul respectiv, plângi, te rogi și speri că o să îți treacă cât mai repede această problemă. Acum îți dai seama că este adevărată informația pe care o citești de fiecare dată pe produsele pe care le folosești deobicei acasă, un produs trebuie mai întâi testat pentru a ști dacă are sau nu un efect asupra ta.

Și când te gândești că puteai să faci tu totul acasă, în intimitatea ta, foarte ușor și cu produse foarte bune și de calitate de la Total Pro Beauty. Puteai de exemplu să folosești ceara de unica folosinta cu miere, cu aloe vera sau cu titaniu. Puteai de asemenea să îți achiziționezi și niște cartușe de ceară pentru epilat cu ciocolată și aveai o piele moale, catifelată și dulce. Oricum este învățătură de minte și pe viitor ști că poți și acasă, dacă ești mai comodă, să folosești aceleași produse care se folosesc în marile saloane de înfrumusețare. Rapid și ușor poți scăpa de de părul nedorit acum și de acasă, iar pe lângă ceara de unică folosință tot de pe Total Pro Beauty poți să îți achiziționezi și ceară refolosibilă tradițională la prețuri speciale, sau și mai bine îți poți lua un Kit de epilare cu ceară unde beneficiezi și de uleiuri post epilare.

oferta-12-flacoane-ceara-cu-ulei-si-hartie-de-epilat

Aveai o multitudine de alternative, dar ți s-a întâmplat ție să pătești lucrul acesta, spre bucuria ta totul a trecut până în ziua nunții. Acum ești veselă, mai târziu îți vei aduce aminte de această întâmplare și vei râde.

Articolul este scris pentru Super Blog 2015, proba Hair-Files

Reclame

Octombrie 13, 2015 - Posted by | Advertoriale | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: