MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Ne ușurăm munca cu Elastimpex România

Să facem câteva exerciții de imaginație.

Să ne gândim cum ar fi munca oamenilor dintr-o întreprindere care produce mașini dacă nu ar avea cu ce să transporte de la un punct de asamblare la altul produsul fabricat. Se știe foarte bine că o mașină până a ajunge în stadiul de a fi condusă de o persoană trece prin zeci de mâini, aici nu punem în calcul proiectarea care se face pe calculator ci efectiv persoanele care asamblează fiecare piesă a acesteia. Cum s-ar desfășura procesul de muncă dacă după ce o piesă s-ar asambla, pentru a ajunge în alt punct de lucru mașina ar trebuie cărată de oameni și nu ar exista benzi transportoare de uz general ? Clar asta ar prelungi timpul de producție, ar scădea timpul de eficientizare, produsul finit nu ar fi gata în timpul stabilit.

Să luăm alt exemplu.
Să ne gândim cum ar fi munca într-o fabrică de bere unde se produc milioane de sticle de bere. Cum s-ar derula procesul de producție dacă nu ar exista benzi transportoare pentru sticle. Ce ar însemna ca fiecare dintre acestea să fie luată la mână de către o persoană, să fie umplută, apoi dusă la  mașina care pune capacele, apoi transportată de om la locul de depozitare? Sunt convinsă că mulți bărbați ar ”muri” de sete în aceste condiții.

Ok, hai să ne gândim la altceva.
Cum ar fi viața femeilor fără banda de alergat? Un eșec total. Într-o eră în care totul este pe repede înainte, când nu mai ai timp să faci ceva care îți place, ce ar însemna să nu existe acest lucru care te relaxează, te ajută să te menții în formă, îți dă energie?

Ce am învățat din aceste exerciții de imaginație? Că trăim într-o eră în care omul nu mai poate să facă totul de unul singur ci trebuie ajutat pentru a-și duce la bun sfârșit munca, iar Elastimpex Romania este una dintre firmele care vine în ajutorul oamenilor. Cum face acest lucru? Nimic mai ușor! Vă amintiți ce am scris puțin mai sus? Ce aveau primele 2 exerciții de imaginație în comun? După cum sigur v-ați dat seama era vorba de modul de a face lucrurile să ajungă de la un punct la altul mai ușor, fără a fi utilizată forța fizică a omului. În acest sens firma mai sus menționată pune la dispoziție benzi transportoare pentru orice tip de activitate. Agricultura, industrie extractoare, industrie chimica, linii de productie, materiale de construcții, în reciclarea deșeurilor, în industria auto sunt doar câteva domenii unde sunt folosite benzi transportoare de la Elastimpex Romania.

Ce are în comun cel de al treilea exercițiu de imaginație cu Elastimpex, ei bine da aceștia pun la dispoziție și benzi de alergat pentru sălile de sport, sau pentru cele folosite acasă.

banda-de-alergare-Elastimpex_SuperBlog-300x200

Firma Elastimpex Romania pentru a ușura munca altor întreprinderi mai pune la dispoziția altor întreprinderi și plăci și covoare tehnice din cauciuc: plăci cauciuc de uz general, plăci cauciuc rezistente la abraziune/ la flacără/ la uleiuri/ la temperatură/ la agenții atmosferici, plăci cauciuc alimentare/ sandwich/ cu model/ rezisente la ozon și în același timp oferă servicii complete de vulcanizare la cald și la rece, suport tehnic și asistență.

Și pentru ca toate nevoile clienților să fie satisfăcute Elastimpex încearcă să se adapteze tuturor cerințelor și dorințelor celor care au nevoie de bunurile respective.

Articol scris pentru Super Blog 2015, proba numarul 9 de la Elastimpex Romania: Cum ar fi lumea dacă nu ar exista cauciucul?

Reclame

Octombrie 26, 2015 - Posted by | Advertoriale | , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Ne ușurăm munca cu Elastimpex România […]

    Pingback de SuperBlog | Proba 9. Cum ar fi lumea dacă n-ar exista cauciucul? | Noiembrie 2, 2015 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: