MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Cu Chic Elite și ELLIS înveți despre eleganță

Să știi să fi elegant în zilele noastre este greu, elaganța trebuie să fie imbinația perfectă între ce vezi la suprafață, prin modul cum te îmbraci ca să te perceapă cei de lângă tine și elaganța din interior, din modul cum știi să te manifești față de ceilați, cum știi să te faci plăcut și mai ales cum ști să îi influențezi în sensul bun pe cei de lângă tine.

Să fi elagant în interior este un atu al unei persoane puternice, al unei persoane care știe că poate schimba în bine lumea de lânga ea, că poate fi un model de referință în fața celorlalți.

ChicElite_slogan-300x284

Acest lucru și-l propune și Comunitatea Chic-Elite care vine în sprijinul tuturor doamnelor și domnișoarelor cu sfaturi despre elaganță, cu sprijin în a te descoperi pe tine ca femeie atât pe plan profesional cât și personal, cu sfaturi de la persoane foarte bine instruite. Astfel pe comunitatea online Chic Elite găsești cele mai noi sfaturi practice, afli cheia succesului multor persoane și în același timp poți fi chiar tu un mentor care dă sfaturi altor femei. Găsești răspunsuri la întrebări care te macină, găsești ajutor și mai ales găsești femei care știu ce vor de la viață și care îți împărtășesc și ție tainele succesului. Fiind o platformă interactivă poți veni mereu cu idei, poți întreba atunci când ceva te frâmântă și mai ales îți poți face prieteni.

Vrei să ai succes, întreabă, și în același timp spune celorlalte femei povestea ta de succes, modul cum ți-ai desăvârșit ceea ce ți-ai propus în viață, fi un exemplu pentru alte persoane și sigur vei fi apreciat. Să nu uităm că multe femei au schimbat lumea în bine și și-au adus contribuția în a face din ceea ce ne înconjoară un loc mai bun, toate acestea le găsești pe CHIC ELITE.

Drep să spun pe mine m-a emoționat și în același timp mi-a insuflat o forță interioară articolul despre 21 dintre femeile care au schimbat lumea, printre acestea și 3 românce: Elisa Leonida Zamfirescu – prima inginer femeie a lumii; Sofia Ionescu-Ogrezeanu, una dintre primele femei neurochirurg și Nadia Comăneci – supranumită și ”Zeița de la Montreal”. Ce ne învață acest articol, femeile pe cât de firave sunt, pe atât de puternice pot fi atunci când au de suținut o cauză.
”ellis"

Și cum spuneam elaganța este imbinarea perfectă între interior și exterior, iar dacă pentru interiorul nostru gasim sfaturi pe comunitatea feminină CHIC ELITE, pentru modul cum putem fi elagante la exterior se ocupă casa de modă ELLIS condusă de o persoană care a știut prin modul său de a fi să devină o emblemă a eleganței românești, Eli Lăslean, apreciată și stimată de nume sonore care îi poartă cu mult drag creațiile.

În creațiile ELLIS găsești rafinament, stil, pasiune pentru un lucru bine făcut care îți vine ca și turnat desăvârșind pe deantregul bunul gust al unei persoane. Persoane cu un impact mare la publicul român au ales să poarte creațiile egante marca Eli Lăslean: Alexandra Stoicescu, Gabi Firea, Mihaela Tatu, Cristina Țopescu, Angela Similea, Mădălina Manole, Iuliana Marciuc, Simona Amânar, Nadia Comăneci, Carmen Iohannis deoarece s-au regăsit pe aceeași undă cu cea care le-a creat.

O îmbinare perfectă între stil și rafinament, între elaganță și frumusețe, toate acestea le poți găsi pe CHIC ELITE și pe ELLIS.

”ellis"

Articol scris pentru Super Blog 2015, proba numărul 12 de la Chic Elite și ELLIS: Trăiește cu eleganță.

Anunțuri

Noiembrie 2, 2015 - Posted by | Advertoriale | , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Cu Chic Elite și ELLIS înveți despre eleganță […]

    Pingback de SuperBlog | Proba 12. Trăiește cu eleganță! | Noiembrie 5, 2015 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: