MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Volei (M): SCM U Craiova nu scapă de partidele de 5 seturi.

Echipa de volei masculin SCM U Craiova nu scapă de blestemul celor 5 seturi în cadrul Diviziei A1 la volei masculin, voleibaliștii oltenii ajungând la cea de a treia victorie consecutivă cu 3-2 în acest start de campionat.

De data aceasta în cadrul etapei a 3-a le-au căzut pradă craiovenilor echipa CS Arcada Galați în fața cărora s-au impus la scorul de 3-2(25-20,20-25,24-26,25-22,15-12).

O partidă foarte echilibrată, dar și cu răsturnări mari de situație, primul set fiind început foarte bine de SCM U Craiova care a ajuns rapid să se distanțeze față de adversari, 7-1, 8-2, gălățenii au recuperat masiv după primul timp tehnic de odihnă astfel că la cea de a doua pauză din setul 1, difereța dintre cele 2 echipe era de 1 punct în favoarea echipei oaspete, 15-16. Craiovenii au intrat mult mai motivați pe teren astfel că și-au adjudecat primul set la 25-20.

Setul 2 a început mult mai echilibrat, 7-8 în favoarea Arcadei Galați la primul timp tehnic de odihnă, SCM-ul a recuperat și și-a luat avânt pe tabela de marcaj 16-12, dar tot Galațiul a fost echipa care a dus scorul la 1-1 după ce și-a adjudecat setul secund la scorul de 20-25.

Al treilea set a început cu o echipă a Craiovei mult mai ambițioasă, au preluat conducerea jocului, 8-6, iar după primul timp tehnic de odihnă partida a mers foarte cehilibrat, 15-16. A urmat o ascensiune a echipei oltene care s-a distanțat la 22-19 și se părea că setul va fi la discreția gazdelor, dar gălățenii s-au mobilizat și au egalat pe tabela de marcaj la 24, urmând să câștige și setul al treilea la 24-26.

Oltenii s-au văzut forțați să egaleze pe tabela de marcaj pentru a duce partida în decisiv astfel că au preluat din nou conducerea jocului 8-6, 16-13, și au închis setul 4 la scorul de 25-22.

Finalul a fost unul nebun, Craiova a început mai bine pe teren, dar Galațiul a recuperat din avantaj, dar tot gazdele au fost cele care au închis ultimul act al partidei, specializarea casei, la 15-12.

Cu aceste 2 puncte câștigate în etapa a 3-a SCM U Craiova a ajuns la 6 puncte în clasament, 2 în fiecare partidă disputată, îm timp ce adversarii de la CS Arcada Galați au acumulat 3 puncte, 2 din primul meci, 1 punct din partida de la Craiova, în timp ce în cadrul etapei a 2-a aceștia au pierdut meciul la masa verde.

Dănuț Pascu: ”Am început foarte bine meciul, ne-am mobilizat așa cum trebuie pentru meci de acest nivel. Să nu uităm că echipa din Galați are cea mai spectaculoasă campanie de transferuri în această vară, a adus jucători de mare valoare. Trebuie să ținem cont și că noi suntem la 2 zile după ce am jucat în CEV CUP, cu o deplasare foarte lungă. Apreciez foarte mult că băieții au strâns rândurile, s-au mobilizat, și-au dorit foarte mult să câștige și au făcut un joc destul de bun în compania unei echipe bune. Spun destul de bun pentru că am început foarte bine jocul, după aceea am slăbit foarte mult ritmul, am greșit și foarte mult, dar apreciez foarte mult că ne-am mobilizat pe finalul meciului și am reușit o victorie muncită, grea, în compania unei echipe care sigur va avea un cuvânt greu de spus în Campionat.”

Bogdan Ene:”O victorie muncită, o victorie meritată, grea. Un meci foarte greu, s-a simțit și oboseala, iar luciditatea nu a mai fost atât de bună în momentele cheie, dar ne bucurăm că am obșinut 2 puncte pe teren propriu cu o echipă foare bună Galațiul, cu care sigur ne vom bate pentru locurile fruntașe. Ne bucurăm foarte mult.

Marian Apostu, antrenor CS Arcada Galați: ”A fost un meci frumos, păcat că nu am putut să câștigăm noi astăzi. Felicit echipa din Craiova pentru jocul prestat astăzi și pentru rezultatul obținut.
Întrebat cum au reușit să revină sportivii gălețeni de atîtea ori să revină în joc, antrenorul echipei a răspuns: Acesta este sportul, dacă nu reușești să revii în momentele critice înseamnă că nu ești sportiv de performanță. Ne dorim să ajungem în primele 4 echipe și de acolo lupta pentru medalii.”

volei

noiembrie 8, 2015 - Posted by | sport, volei | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

7 Zaruri or 7 Dice

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

%d blogeri au apreciat: