MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Farmec îți vine în ajutor cu un nou concept inovator

Dimineață sau seară, zi sau noapte, când te uiți în oglindă ce îți dorești să vezi?

Nimic mai mult decât un zâmbet mare, niște ochi veseli, buze roșii ca focul și cel mai important o piele care să radieze de sănătate, care să te facă să te simți în largul tău.

Dacă pentru zâmbet și strălucirea din ochi ai nevoie de ceva din tine care să îi facă să fie strălucitori, iar pentru buze un ruj te poate scoate din belele, cu pielea este mult de muncă. Pentru ea trebui să depui puțin efort pentru a fi tot timpul la standardele cele mai bune. Plecând de la îngrijirea obligatorie, demachiatul cu produse conforme tenului tău și ajungând la măștile speciale pentru fermitate, finețe, toate acestea au un rol major în meținerea frumuseții pielii tale.

Că din neant te alegi cu o mică acnee pe față când îți e lumea mai frumoasă, sau o pată îți apare pe neprevăzute, sau un mic rid odată cu trecerea anilor, toate acestea pot avea o soluție, iar soluția stă în produsele românești de calitate de la Farmec.

Cu ani mulți de experiență în spate firma Farmec vine cu o nouă gamă de produse revoluționare sub denumirea de Gerovital H3 Derma +, fiind prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec ce cuprinde: crema antirid și fermitate: ce are rolul de regenerare și restructură, protecție împotriva factorilor ce amenință tenul, acțiune antirid; Gel de duș, Apă micelară; Cremă pentru piele cu Roșeață și Scuame, Șampon Sebocorector, Cremă antiacneică și lista continuă cu multe alte produse al căror raport calitate-preț este pe măsura așteptrilor fiecărui client.

Ai probleme și simți cum pielea îți este deshidratată și uscată, atunci sigur ai nevoie de o Cremă activ hidratantă 24h care în primul rând te va ajuta pentru că este astfel alcătuită încât să stimuleze capacitatea celulelor de a reține apa atât de necasară tenului.
Iar dacă ești adepta machiajului în fiecare zi, cum de astfel sunt și eu, un Fluid de curățare și demachiere pentru față și ochi este soluția perfectă.

Important este să știi ce să alegi și cum să alegi astfel încât pielea ta să debordeze de sănătate și fericire și mai ales să fi tot timpul informat. Nu uita multe din secretele de la Specialiștii Gerovital le afli și de pe pagina de facebook Farmec.

farmec

Articol scris pentru Super Blog 2015 proba numărul 19 de la Farmec – Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!

noiembrie 18, 2015 - Posted by | Advertoriale, diverse | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

Șaptezaruri

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

%d blogeri au apreciat: