MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Volei (M): SCM U Craiova s-a calificat în optimile din CEV CUP

Echipa de volei masculin SCM U Craiova s-a calificat în următoarea etapă a Cupei CEV, optimile, după ce a obținut pe teren propriu cele 2 seturi de care aveau nevoie pentru a merge mai departe în competiție.

Așa cu ne-au obișnuit voleibaliștii olteni au revenit rapid la partidele de 5 seturi (ultimele 2 partide: una în CEV CUP și una în campionatul intern fiind încheiate cu 3-0 respectiv 3-1) de această dată în Cupele Europene, înregistrând și prima înfrângere din acest sezon. SCM U Craiova a pierdut partida din cadrul returului șaisprezecimilor Cupei CEV la scorul de 2-3(26-28,25-17,25-22,21-25,13-15) în fața echipei cehe Fatra ZLIN, dar în ciuda rezultatului negativ craiovenii și-au asigurat calificarea.

Partida a început bine pentru echipa olteană care s-a distanțat rapid față de adversarii cehi, la primul timp tehnic de odihnă diferența fiind de 3 puncte. Meciul a continuat în aceeași notă până spre finalul setului când SCM-ul conducea cu 23-19 moment în care s-a produs ruptura, echipa gazdă fiind egalată la 25 și oaspeții au reușit să se impună la scorul de 26-28.

După pierderea primului set voleibaliștii de la SCM U Craiova au intrat mult mai motivați pe teren și au reușit să preia conducerea partidei 5-1,8-3, la cel de al doilea timp tehnic de odihnă oltenii având un ecart de 6 puncte, 16-10. Finalul setului 2 a fost cel așteptat de cei prezenți în Sala Polivalentă din Craiova, acesta fiind închis la scorul de 25-17.

Setul 3 în urma căruia s-a decis și calificarea craiovenilor în optimi a început cu o echipă Cehă mult mai agresivă în atac, fapt ce s-a văzut pe tabela de marcaj, 6-8, pentru Fatra Zlin, Craiova a revenit și a preluat conducerea partidei, 16-14, finalul și bucuria fiind obținute la scorul de 25-22.

Cu obiectivul atins SCM-ul nu a mai forțat meciul fapt ce a făcut ca partida să fie dusă în decisiv după ce setul 4 a fost câștigat de Fatra Zlin la 21-25.
Setul final a început cu un nou atac al Craiovei care a preluat conducerea, însă dorința de victorie a oaspeților care au vrut să plece măcar cu victoria, dacă nu s-a reuși calificarea, s-a concretizat aceștia obținând victoria după ce au închis ultimul set la 13-15.

Cu toate că echipa din Craiova nu a reușit victoria, statiscile situează jucătorii olteni pe primele locuri în ceea ce privește modul cum s-au comportat pe teren.
– Cel mai bun jucător: Laurențiu Lică 27(12) puncte, Bogdan Ene 17(6) puncte, Ghionea Gabriel – 16(8) puncte. Locul 2 cu 17(7) puncte a fost ocupat de jucătorul ceh – MLCUCH.
– Și la capitolul Best Spiker Laurențiu Lică a condus detașat cu 21, urmat de Bogdan Ene cu 13.
– Cel mai bun serviciu, Lică – 4, Ene – 2.
– Cea mai bună intercepție: Klyamar Oleksiy – 48%, Mărieș – 37, OBDRZALEK – 45%
– Cel mai bun blocaj: Ghionea Gabriel – 8 blocaje, urmat de NAVLACIL și MLCUCH cu câte 5 fiecare.

La finalul partidei antrenorul SCM-ului și-a exprimat nemulțumirea în urma înfrângerii suferite pe teren propriu.
Dănuț Pascu, antrenor SCM U Craiova: ”E greu să explic evoluția din acest joc pentru că jucătorii mei au cu totul și cu totul altă valoare. Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat, plătim tribuit pentru faptul că nu respectăm adversarul și nu îl apreciem. Am considerat că va fi un simplu act de prezență astăzi și ați văzut că ne-a costat, dar ne-am calificat și foarte greu, dar am jucat și foarte rău. Pentru mine este inexplicabil cum această echipă a putut să joace atât de rău. Toți jucătorii au greșit mingi ușoare, pe lipsă de atenție, de concentrare și este de departe cel mai slab joc al nostru din acest sezon. Rămâne o calificare amară care mă pune în gardă pentru meciurile următoare pentru că se pare că nu reușim să fim bărbați până la capăt, jucăm cu foarte mult fluctuații în joc iar atunci când ne distanțăm de adersari, facem câteva puncte, intervine automat și relaxarea. Nu putem decât să tragem învățămintele și să sperăm că nu se va mai întâmpla data viitoare. Cred că astăzi am meritat această înfrângere și sper ca jucătorii mei să înțeleagă că numai dacă tratezi serios adversarul și joci la capacitate maximă și concentrat numai așa poți să ai rezultate și satisfacție în sport. Eu sper ca jucătorii mei să își revină, să înțeleagă că suntem la început de campionat și trebuie să fim mult mai serioși în jocurile următoare. ”

Din păcate în urma meciului unul dintre jucătorii de bază al echipei s-a accidentat așa cum a relatat antrenorul SCM-ului: ”Astăzi am suferit o accidentare, a nu știu câta la echipă, este vorba de KlYamar Oleksiy, a făcut o întindere la coapsa picioarului, dar sper să nu fie gravă și nu îmi rămâne decât să mă organizez cât pot de bine pentru meciurile următoare. ”

Tot astăzi cea de a doua echipa română din competiția CEV CUP, ACS Volei Municipal Zalău s-a calificat în optimile competiției după ce a s-a impus cu scorul de 3-1(22-25,25-22,25-16,25-18) în fața adversarilor de la Galatasaray ISTANBUL și a jucat setul de aur încheiat cu 15-11 pentru echipa de sub Meseș

volei

Reclame

Noiembrie 18, 2015 - Posted by | diverse, sport, volei | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: