MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Handbal (M): CS Universitatea Craiova tot mai aproape de primul loc

CS Universitatea Craiova a urcat astăzi pe poziția a doua a clasamentulu Divizi A Seria B la handbal masculin , după ce s-a impus pe teren propriu la scorul de 32-28(14-12) în fața echipei CSU CNOT Brașov.

O partidă dură, cu multe decizii constestate de ambele părți, dar și cu un joc frumos și foarte echilibrat. Partida a început cu echipa oaspete în avantaj, dar oltenii au egalat repede și meciul a decurs echilibrat până la 4-4, după care CS U a preluat conducerea partidei, 5-4,9-5,11-7, urmând ca echipa din Brașov să se apropie de gazde 12-10 în minutul 25. Oltenii au intrat la pauză cu 2 puncte avans 14-12, dar s-au văzut egalași la 14 după numai 3 minute de la startul reprizei secunde. Confruntarea dintre cele două echipe a urmat în același spirit de echilibru până la jumătatea actului secund, 24-22, când CS Universitatea Craiova a pus din nou stăpânire pe soarta meciului reușind să se distanțeze la 6 puncte, 31-25. Finalul partidei a fost unul incendiar iar Craiova a reușit să își adjudece cele 3 puncte puse în joc după ce au încheiat meciul la 32-28.

Pentru CS Universitatea Craiova au marcat: Tudor – 11 goluri, Constantina – 6 goluri, Luntraru – 4 goluri, Zaritchi – 4 goluri, Ion – 3 goluri, Ianăși – 1 gol, Mitran – 1 gol, Mănescu – 1 gol, Cărăgui – 1 gol.

Pentru CSU CNOT Brașov au înscris: Bondor – 8 goluri, Dudui – 5 goluri, Bosoa – 3 goluri, Stroe – 3 goluri, Bălan – 3 goluri, Mihăilescu – 2 goluri, Curănescu – 2 goluri, Pop – 1 gol, Matei – 1 gol.

Tudor Andrei:11 goluri și ratări multe, toată echipa a jucat extraordinar și indicațiile antrenorilor și suporterii care ne-au încurajat pe tot parcursul meciului. Am avut așa un declin când ne-au egalat, dar a fost time out, ne-am revenit, a fost fix la timp și cred că am gestionat bine meciul. Un meci dur mai ales pe final de meci când s-au agitat și spiritele. Important este că am câștigat. Urmează 2 meci grele și trebuie să batem și la Satu Mare, dar și pe Făgăraș. Până acum am mers bine, de ce nu am termina și pe primul loc.”

Costin Dumitrescu:Un meci de mare luptă așa cum mă așteptam, un meci foarte greu ținând cont că încă avem 2-3 semi accidentați, care joacă dar nu la potențial maxim, dar și Alex Mănescu care încă nu și-a revenit ca dovadă a avut un singut șut la poartă. Recomandarea mea a fost să nu șuteze la poartă astăzi, dar a stat cât a putut în apărare și în condițiile acestea înțeleg că este o victorie foarte importantă mai ales că ne așteaptă cele mai importante 2 meciuri ale campionatului, deplasarea la Satu Mare și acasă cu Făgărașul.”
Pentru CS Universitatea Craiova urmează meciul din cadrul etapei a 12-a în compania formației CSM Satu Mare de duminică 06.12.2015

handbal

Reclame

noiembrie 28, 2015 - Posted by | diverse, handbal, sport | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

„Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Sunt lipsit de complexe pe un fond timid/ unii bibliotecari ar zice ca-s agresiv//Sunt eroul meu din nou, tot ce zic e zid Cand sunt tras par treaz , cand sunt treaz par zid..

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: