MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Philips și Marketonline îți fac viața mai ușoară

Trăim într-o eră ce poate fi considerată pe repede înainte. Nu mai avem timp să gustăm din lucrurile care ne fac plăcere, totul trebuie să fie realizat foarte repede pentru a avea timp să ne terminăm toate treburile.

Nu mai avem timp să facem o cafea la ibric, să așteptăm lângă ea pentru a nu da în foc, acum ne ajută cafetiera. Nu mai avem timp să stoarcem portocalele cu mana, acum folosim un robot de bucătărie profesional de la Philips care are foarte multe accesorii și pe care îl putem folosi la foarte multe alte treburi din bucătărie. Nu mai folosim fierul de călcat ce se încălzea pe sobă de către bunica, acum avem electrocasnice profesionale care te ajută în câteva minute să scapi de greu și ai mai mult timp pentru a te ocupa de pasiunile tale. Nu mai stai să dai drumul la aragaz pentru a-ți încălzi mâncarea, nu mai pui tigaia pe foc pentru a face floricele de porumb care sar ca nebunele, acum ai cuptoare cu microunde. Nu mai e ca pe timpul bunicelor care mergeau cu brațul de rufe la râu pentru a le spăla, acum ai mașina de spălat care îți și usucă hainele.

Nu îți mai faci griji din cauza căldurii atunci când vine vara pentru că acum ai aparate de aer condiționat care îți crează un mediu propice pentru activitățile tale.

Și încă ceva, acum nu mai este nevoie să te deplasezi până la magazin să îți achiziționezi aceste produse, să stai la cozi, în aglomerație, să faci față unor vânzători nu prea prietenoși de fiecare dată, pentru că acum în ajutor îți vine magazinul MarketOnline.ro. Comenzile se fac non-stop, ai parte de reduceri la electrocasnice, ai mii de produse în stoc, ai timp să vezi toate ofertele, foarte simplu de la tine de acasă, chiar din vârful patului. Ce poate fi mai simplu și mai frumos, tu, calculatorul și magazinul MarketOnline de unde poți să îți achiziționezi ceea ce îți dorești, la prețuri mai mult decât atractive.

philips

Și ce reiese din cele mai de sus, faptul că Philips și MarketOnline lucrează împreună pentru ați face ție viața mai ușoară, mai accesibilă totul pentru ca tu să te bucuri de plăcerile tale.

Articol scris pentru Super Blog 2015, proba numărul 23 de la Philips și MarketOnline.ro: Teehnologia Philips, la picioarele tale.

noiembrie 28, 2015 - Posted by | Advertoriale, diverse | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

7 Zaruri or 7 Dice

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

%d blogeri au apreciat: