MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Volei (M): SCM U Craiova – lider în Divizia A1 după ce s-a impus cu 3-0 în fața vicecampioanei.

Partida SCM U Craiova – ACS Volei Municipal Zalău a încheiat etapa a 7-a în cadrul Diviziei A1 la volei masculin.

La capătul meciului încheiat în minimum de seturi pentru SCM U Craiova, 3-0(25-17,25-22,25-14), echipa olteană a urcat pe prima treaptă a clasamentului Diviziei A1 la volei masculin, unde a acumulat 18 puncte, în timp ce echipa de sub Meseș a coborât pe poziția a 6-a, cu 13 puncte.

O partidă foarte echilibrată în începutul primului set, echipa din Zalău reușind să preia conducerea partidei, oltenii au egalat la 4, iar la primul timp tehnic de odihnă avea 3 puncte avans, 8-5. Meciul a continuat cu SCM-ul în avantaj,16-13, finalul primului set găsindu-i pe craioveni la un ecart de 8 puncte, 25-17.

Setul 2 i-a găsit tot pe zălăuani în avantaj, astfel că la ambele pauze din cadrul actului echipa oaspete avea un avantaj de 2 puncte, 6-8, 14-16, SCM-ul a revenit din nou, a egalat și și-a adjudecat și setul 2, 25-22.

Actul 3 și ultimul al partidei a fost câștigat fără drept de apel de către echipa gazdă, oltenii au pornit în forță încă de la începutul setului, reușind să anihileze toate mingile trimise de adversari, acestea fiind transformate în puncte fără greșeală. La primul timp tehnic din setul 3 Craiova conducea cu 4 puncte, 8-4, în timp ce la cel de-al doilea timp tehnic avantajul oltenilor era dublu, 16-8. Finalul a fost unul perfect pentru SCM U Craiova dar și pentru spectatorii prezenți în Sala Polivalentă din Craiova, echipa alb-albastră încheind ultimul set la o difență de puncte greu de admis pentru vicecampioană, 25-14.

Cristian Bartha: ”Un meci deloc ușor, ne-am făcut noi foarte bine treaba, am avut o foarte bună tactică pusă la punct de domnul profesor și în primul rând am jucat ca o echipă, cred că s-a văzut și sper să continuăm tot la fel. Nu mă așteptam la 3-0, credeam că vor fi 5 seturi, noroc că au fost 3 seturi până la urmă, deoarece avem meci iar miercuri, după aceea sâmbătă și este un program cam încărcat pentru noi.
Laurențiu Lică:Un meci foarte bine pregătit tactic, am respectat întru totul indicațiile de pe margine și am reușit să obținem o victorie importantă, o victorie care ne menține pe locul 1. Suntem echipa care nu a pierdut deocamdată în campionat, sperăm să o ținem tot așa. Avem încontinuare meciuri extrem de grele, dar pas cu pas sper să reușim să trecem de ele. Da, este adevărat că echipa din Zalău a greșit, noi ne-am respectat tactica, ei au venit un pic descumpăniți, nu pot să îmi dau seama de ce. Eu consider că victoria ni se cuvine, e meritată și încercăm să menținem acest ritm.”

Dănuț Pascu: ” Este o victorie care mă mulțumește și din punct de vedere al rezultatului și din punct de vedere al jocului echipei. Astăzi pot să spun că am făcut cel mai exact și cel mai precis meci de când am început acest campionat. Este o stare a echipei pe care mi-o doresc de mult pentru că eu sunt un antrenor mai pretențios și mai exigent și îmi doresc ca această echipă să aibă un joc bun exact cum l-au făcut astăzi, cred că este cel mai bun din acest campionat. Am câștigat cu o echipă bună, cu o echipă cu pretenții în acest campionat și nu poate decât să mă mulțumească în primul și în primul rând jocul echipei. Astăzi am făcut un joc bun pe toate compartimentele și din punct de vedere tactic am jucat foarte bine și nu pot decât să felicit jucătorii pentru evoluția pe care au avut-o și bineînțeles sper ca încontinuare să repetăm aceste jocuri bune. Cel mai mare merit al echipei de astăzi a fost că ma reușit să fim la fel mobilizați de la primul până la ultimul punct, să jucăm foarte atent, precis, e prima dată când pot spune că nu am mai greșit foarte puține mingi din situații ușoare, s-a jucat cu maturitate, cu seriozitate, cu bărbăție, cu determinare și în final a ieșit o victorie muncită și pe care și-o dorea toată lumea.”

 

volei

Reclame

noiembrie 29, 2015 - Posted by | diverse, sport, volei | , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

„Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Sunt lipsit de complexe pe un fond timid/ unii bibliotecari ar zice ca-s agresiv//Sunt eroul meu din nou, tot ce zic e zid Cand sunt tras par treaz , cand sunt treaz par zid..

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: