MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Cu Nutrivita te alimentezi sănătos

Din start pot spune că alimentația mea nu este una prea potrivită și nici un orar bine stabilit de a mă alimenta nu am.

Am un serviciu care mă ține țintuită pe scaun 9 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Plec dimineața la serviciu pe la 7 și de cele mai multe ori uit să mânânc, iar de pachet nici nu se pune problema. Îmi cumpăr ceva de la magazinul din colț care este în drumul meu spre stația de autobuz și de cele mai multe ori ceea ce îmi cumpăr sunt dulciuri, ceea ce nu este bine deloc.

Să recapitulăm, dimineața rar mănânc, în timpul zile dulciurile îmi măresc nivelul zahărului în sânge, iar seara recuperez pentru ”prostia” din timp zilei, aceea de a nu mă alimenta corespunzător, și cum ziceam seara recuperez pentru întreaga zi, care iar nu este un lucru absolut DELOC BUN.

De multe ori m-am gândit și ar cam fi cazul să fac ceva în acest sens, până la urmă sănătatea noastră este cea mai importantă și mai ales eu fiind femeie trebuie să mă gândesc că în curând va trebui să am și copii, iar un copil se dezvoltă sănătos dacă mama este sănătoasă.

Trebuie neapărat să fac ceva. Iar cel mai bine ar fi să încep să iau exemplul colegului meu de blogosferă craioveană, Daniel Botea – partener SuperBlog, care pe blogul său personal Natural, ca aloe vera îndeamnă lumea la o alimentație sănătoasă. Chiar are o categorie pe site în care scrie o dată pe săptămână, el a ales miercurea, despre o alimentație sanătoasă și fără carne. O idee chiar foarte bună.

În primul rând ar trebui să încep cu stabilirea unui program regulat de masă, de 3 ori pe zi, iar între mesele principale neapărat să utizez suplimente nutritive de la Nutrivita. De exemplu aș putea să înlocuiesc dulciurile care îmi fac rău cu biscuiții fără gluten. Sunt cu lapte, ajută la sănătatea corpului, conțin făină de orez, margarină, zahăr, ouă, fulgi de cartofi. Unii sunt dulci și au ciocolată cu multă cacao, ce mi-aș mai putea dori.

Chiar ar trebui ca acești biscuiți să aibă parte de o campanie de promovare mult mai activă, pentru ca multă lume să afle de ei. Eu aș merge chiar și pe televiziune, un spot publicitar care să fie difuzat pe un post național cum este TVR 2 ar avea un impac mult mai mare la public. De ce să nu afle lumea despre faptul că ” Biscuitii fara gluten glazurati sunt unii dintre cei mai gustosi biscuiti sanatosi pe care ii puteti incerca vreodata. Economiseste timp si sanatate comandand direct de pe internet fursecuri fara gluten foarte delicioase si tot timpul proaspete. Cele mai bune preturi, cele mai avantajoase produse pentru corpul tau.”

biscuiti

Și dacă tot suntem la partea de promovare lumea ar trebui să știe mult mai multe lucruri despre produsele pe care le putem comanda de pe site-ul Nutrivita, firmă specializată în distribuția de nutriție sportivă, numai bună după ce depui efort fizic în sala de sport. Batoanele puse la dispoziție au rolul rehidratării și absorției rapide a nutrienților în sânge, ceea ce ajută la creșterea nivelului performaței. O gamă adusă de ISOSTAR și realizată cu ajutorul sprtivilor, antrenorilor, nutriționiștilor și cercetătorilor de top, care vine în ajutorul acestora pentru nevoi precum cele energetice, rehidratare, recuperare, forță.

Eu deja m-am convis să intru și să comand produsele Nutrivita pentru a începe un stil de viață sănătos și echilibrat necesar pentru a avea o viață așa cum trebuie.

Articol scris pentru Super Blog 2015, proba numărul 24 de la Nutrivita: Schimbă vieți și ajută la promovarea unui stil de viață sănătos!

Reclame

noiembrie 30, 2015 - Posted by | Advertoriale, diverse | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

„Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Sunt lipsit de complexe pe un fond timid/ unii bibliotecari ar zice ca-s agresiv//Sunt eroul meu din nou, tot ce zic e zid Cand sunt tras par treaz , cand sunt treaz par zid..

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

Șapte Zaruri

Autor: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

%d blogeri au apreciat asta: