MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Baschet (M): SCM U Craiova a început returul Ligii Naționale cu un meci de infarct

Echipa de baschet masculin SCM U Craiova a început retului Ligii Naționale de baschet masculin cu un meci de infarct, dar până la urmă important a fost rezultatul meciului pentru echipa olteană, alb-albaștri reușind să se impună în fața echipei BCMU Pitești la scorul de 77-75(19-16,17-22,16-30,25-7).

SCM-ul condus de Oliver Popovic a început bine primul sfert al partidei fiind tot timpul în avantaj, astfel că după primele 10 minute Craiova avea un avantaj de 3 puncte, 19-16. Sfertul 2 a început deamenea bine pentru olteni care au mărit diferența, dar echipa oaspete a revenit și a restabilit egalitatea la 31, urmând să preia conducerea partidei dar și să intre la pauza mare în avantaj, 36-38.

Sfertul 3 a fost condus de echipa Piteșteană care a mărit diferența La 16 puncte, atacul oltenilor fiind anihilat de adversari care au venit la Craiova cu gândul revanșei. Finalul partidei a fost unul de mari emoții atât pentru jucători, cât și pentru publicul spectator, echipa din Craiova reușind să reducă treptat din avantajul adversarilor, urmând ca în ultimele secunde ale partidei să dea lovitura de grație și să își adjudece partida la scorul de 77-75.

După această victorie SCM U Craiova a urcat pe poziția a 4-a a clasamentului(7 victorii, 5 înfrăngeri) unde au acumulat 19 puncte, la egalitate cu ocupantele locurilor 2 și 3, CSM CSU Oradea și BC Mureș Tg Mureș.

Pentru SCM U Craiova au marcat: Milivoje Bozovic – 15 puncte, Aaron Westley Johnson – 15 puncte, Bogdan Popescu – 13 puncte, Radenko Pilcevic – 12 puncte, Cătălin Burlacu – 11 puncte, Djordje Micic – 5 puncte, Bozo Durasovic – 4 puncte, Vlad Negoițescu – 2 puncte.

La echipa BCMU Pitești au punctat: Vyacheslav Bobrov – 17 puncte, Alexandar Mladenovic – 14 puncte, Jr Ronald Lovell Ross – 11 puncte, Maksym Pustozvonov – 11 puncte, Peda Stamenkovic – 10 puncte, Tauras Jogela – 6 puncte, Adrian Tudor – 2 puncte, Bogdan Stancuț – 2 puncte, Cătălin Vlaicu – 2 puncte.

Cătălin Burlacu: ” Am considerat că a ajuns cu joaca 3 sferturi în care practic ne-am complăcut într-o serie de mingi întoarse, de turnover-uri, multe mingi greșite, multe aruncări de 3 puncte și am început cu o apărare mai agresivă, un presing mai sus, am înscris niște puncte mai ușoare pe contraatac, niște libere pe final. Probabil diferența s-a făcut în ultimele 20 de secunde. Ne doream foarte mult să câștigăm meciul acesta pentru că va conta enorm la finalul returului. Per total baschetul este cel mai frumos sport și cel mai spectaculos pentru că niciodată nu poți să fi liniștit la adăpostul unor puncte, trebuie să lupți până la capăt, trebuie să joci și apărare și atac în fiecare moment al jocului și spectacolul vine atunci când scorul este foarte strâns și totul depinde de o singură aruncare în ultima secundă de atac. S-au încălzit și spectatorii mai pe final și mă bucur că am putut să le oferim această victorie, întradevăr cu emoția de rigoare.”

baschet

Reclame

decembrie 13, 2015 - Posted by | baschet, diverse, sport | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

„Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Sunt lipsit de complexe pe un fond timid/ unii bibliotecari ar zice ca-s agresiv//Sunt eroul meu din nou, tot ce zic e zid Cand sunt tras par treaz , cand sunt treaz par zid..

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: