MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Baschet (M): Ciotlăuș și Damian au punctat azi în 2 Ligi

Tinerii echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova, Marius Ciotlăuș și Andrei Damian,  au fost astăzi protagoniștii a doua meciuri în două Ligi distincte.

Cele două speranțe ale echipei de baschet a Craiovei, dar și componenți ale echipelor de juniori a României, au început ziua cu o partidă în cadrul Ligii 1 unde în Sala Sporturilor ”Ion Constantinescu” din Craiova au primit vizita echipei CS Rapid București. Oltenii au pierdut partida la scorul de 76-86(20-15,27-22,17-25,12-24), după un meci în care au fost în avantaj mai bine de 3 sferturi din competiție. Andrei Damian a terminat partida cu 39 de puncte, iar Marius Ciotlăuș cu 22 de puncte.

Seara s-a încheiat pentru cei doi cu partida din cadrul Ligii Naționale de baschet masculin dintre SCM U Craiova și BC Timișoara, meci în care alb-albaștri s-au impus cu scorul de 96-75. Andrei Damian a fost prezent pe teren 7:36 minute (în sfertul 2 și sfertul 4), a înscris un coș de 2 puncte + o recuperare. Marius Ciotlăuș a fost prezent pe teren pe finalul partidei, cumulând 3:59 minute și un coș de 2 puncte.

Andrei Damian: ”Ne bucurăm că am făcut astăzi un meci mare, acest lucru cred că i se datorează și lui Travis, ne bucurăm că am obținut o victorie la 21 de puncte diferență și sper ca și de acum încolo să obținem tot astfel de victorii. Mă bucur că am fost pe teren și sper ca antrenorul să ne acorde mai minute. Peste 3 zile mergem la Târgu-Jiu, la ora 18:00, să câștigăm, îi așteptăm și pe suporteri, și îi așteptăm și la Steaua dacă pot și dacă vor să vină. Mergem la victorie și acolo.

Întrebat ce va face de sărbători și dacă va ajunge să viziteze locurile natale, Andrei Damian originar din Ploiești a declarat: ”Din păcate nu, muncă, muncă și iar muncă”.

La final Andrei Damian a avut o urare pentru iubitorii sportului din Craiova: ”Crăciun fericit și la anul vă așteptăm în număr și mai mare dacă se poate”.

 

baschet

Reclame

decembrie 19, 2015 - Posted by | baschet, diverse, sport | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

„Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Sunt lipsit de complexe pe un fond timid/ unii bibliotecari ar zice ca-s agresiv//Sunt eroul meu din nou, tot ce zic e zid Cand sunt tras par treaz , cand sunt treaz par zid..

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: