MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Handbal (F): Corona 2010 Brașov s-a calificat în sferturile Cupei EHF după ce a câștigat disputa românească din cadrul competiției

Echipa de handbal feminin ACS Corona 2010 Brașov s-a calificat în cadrul sferturilor de finală ale Competiției Europene – CUPA EHF după ce a câștigat meciul retur din cadrul optimilor în compania unei alte echipe din România, HCM Roman, la scorul de 26-21(13-8).

Pentru calificare echipa condusă de George Burcea avea nevoie de o victorie la o diferență de 2 puncte, după ce în meciul tur HCM Roman se impusese cu scorul de 22-21.

De la primul și până la ultimul minut al partidei echipa din Brașov a fost tot timpul în avantaj pe tabela de marcaj, 3-1 în minutul 9, 7-3 în minutul 15, echipa din Roman reușind să se apropie la 2 puncte 4 minute mai târziu, 8-6, dar parada foarte bună din poartă a Denisei Dedu dar și apărarea Coronei au făcut ca după primele 30 de minute de joc echipa gazdă să se afle la un ecart de +5(13-8).

În repriza secundă a continuat jocul bun al echipei de la munte, dar și atacul fără cusur al Cristinei Zamfir care a reușit să marcheze de 11 ori în poarta adversă. Singurul moment în care echipa HCM Roman a fost aproape de a da peste cap jocul Coronei s-a întâmplat în minutul 47 când s-au apropiat din nou la 2 puncte, 18-16, dar pentru scurt moment deoarece handbalistele Coronei si-au dorit cu ardoare calificarea în sferturile Cupei EHF fapt ce le-a propulsat din nou în atac și apărare, astfel că după cele 60 de minute de joc acestea se impuneau la o diferență de 5 puncte, 26-21.

George Burcea: ”Romanul este una dintre echipele bune din campionat, a fost un meci care putea să ducă pe oricare dintre echipe în sferturi, diferența s-a realizat datorită pregătirii pe care am făcut-o în aceaste zile. Le-am rugat pe fete să mai formăm încă o dată o echipă unită din toate punctele de vedere, le felicit și dovada a fost pe teren. Îmi felicit echipa și acum urmează să pregătim meciul din deplasare de la Roman din campionat. Un meci care ne interesează foarte mult din nou pe ambele echipe, sperăm să ne recuperăm cât mai repede și să nu mai avem parte de accidentări.”

În legătură cu meciul din cadrul Cupei EHF George Burcea a mai adăugat: ”Au fost 3 antrenamente, unul atac, unul apărare, unul portar, toate 3 cu vizionare anterior și si-au făcut datoria. Trebuie să remarc un lucru pe care nu l-am făcut până acuma, poarta, Denisa Dedu, trebuie să recunoaștem, astăzi ne-a ajutat, atât ea cât și Ana-Maria Mîrcă, le felicit și să dea Dumnezeu să fie bine și de acum încolo.”

Loturile celor 2 echipe au fost alcătuite din:
ASC Corona Brașov: Mîrcă, Dedu, Roșca (portari), Zamfir 11 goluri, Pricopi 5, Chiper 4, Cartaș 4, Hotea 2, Dincă, Bondar, Marcu, Crețu, Neagu, Țăcălie, Berbece, Rațiu
HCM Roman: Polocoșer, Tymoshenkova, Pîslaru (portari), Glibko 9 goluri, Toskovic 4, Druțu 3, Iuganu 2, Agrigoroaie 2, Chitacu 1, Vartic, Cărămălău, Cîlici, Ciobanu, Dincu, Gherman

 

Sursă interviuri: Digi Sport

ianuarie 17, 2016 - Posted by | diverse, handbal, sport | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

7 Zaruri or 7 Dice

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

%d blogeri au apreciat: