MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Volei: Dublă voleibalistică sâmbătă în Sala Sporturilor ”Ion Constantinescu” din Craiova

Iubitorii sportului cu mingea la fileu au motive de bucurie deoarece sâmbătă, 30.01.2016, vor putea lua parte la confruntările echipelor de la Sport Club Municipal Craiova, atât echipa de volei feminin, cât și cea de volei masculin urmând să dispute partidele din cadrul etapei a 13-a în Sala Sporturilor ”Ion Constantinescu” din Craiova.

După eșecul din prima etapă a returului (etapa a 12-a) echipa de volei feminin SCM U Craiova va primi vizita formației CSM București, echipă ce se află pe poziția secundă în cadrul Diviziei A1. Întreaga echipă își dorește în primul rând să realizeze un joc bun știind ce echipă valoroasă vor întâlni, dar în același timp își doresc să aducă bucurie celor prezenți la meci la finalul acestuia.

Partida dintre SCM U Craiova și CSM București va începe la ora 14:00 intrarea fiind liberă la competiție.

Alexandru COSMA, antrenor S.C.M. U Craiova:
“Ne aşteaptă patru etape foarte grele, primul meci fiind cu CSM Bucureşti. Vom aborda aceste partide pentru a lega relaţii de joc pentru meciurile care ne vor viza în mod direct. Cu CSM Bucureşti ne aşteaptă un joc foarte greu şi sper ca fetele să fie mai încrezătoare în forţele proprii.”

Ramona POSTEA, jucătoare S.C.M. U Craiova:
“Este o perioadă grea pentru noi, dar îmi doresc să ne revenim cât mai repede posibil. Ne aşteaptă o partidă grea, vom încerca să jucăm foarte bine, şi de ce nu, să facem o surpriză, aşa cum am mai făcut. Vrem să nu dezamăgim spectatorii care vor veni sâmbătă în sală.”

A doua partidă ce va avea loc în Sala Sporturilor ”Ion Constantinescu” din Craiova sâmbătă, 30. 01.2016, începând cu ora 17:30, îi va avea ca protagoniști pe liderii Diviziei A1 la volei masculin, echipa SCM U Craiova, și ultima formație clasată, VCM LPS Piatra Neamț. În turul campionatului oltenii au trecut la capătul a 5 seturi de advesari, iar în partida din weekend își doresc să trateze formația adversă cu maximă seriozitate, iar ca rezultat să obțină a 13-a victorie din Campionat.

Și la partida dintre SCM U Craiova și VCM LPS Piatra Neamț intrarea este liberă.

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. U Craiova:
“Următorul meci va fi împotriva echipei din Piatra Neamţ, care a realizat două transferuri în această pauză competiţională şi a adus jucători cu o valoare mai mare. Asta înseamnă că va fi o echipă mai legată, cu o valoare mai mare. Să nu uităm că în meciul tur ne-am impus greu cu 3-2 la Piatra Neamţ şi trebuie să tratăm cu seriozitate acest joc. Sunt convins că băieţii au înţeles mesajul meu, s-au pregătit foarte bine şi trebuie să vizăm victoria.”

Cristian Bartha, jucător S.C.M. U Craiova:
“Ne motivează mai mult că jucăm în Sala Ion Constantinescu. Considerăm că este un impediment că vom evolua acolo şi va trebui să fim foarte atenţi. Ca atmosferă în sală cred că va fi mai bine, pentru că este sala mai mică şi presiunea pusă asupra adversarilor ar trebui să fie destul de mare.”

DSC06426

Sursă: http://www.scmcraiova.ro

ianuarie 28, 2016 - Posted by | diverse, sport, volei | , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene