MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Volei (M): Craiova – Tricolorul Ploiești 3-2, Dănuț Pascu: ”În final este o victorie meritată”

Etapa a 19-a a Diviziei A1 la volei masculin a adus echipei SCM U Craiova o nouă victorie, a 18-a de la startul sezonului 2015-2016.

Oltenii s-au impus la capătul a 5 seturi în fața oaspeților de la LMV Tricolorul Ploiești, scor pe seturi 3-2(21-25,25-17,26-24,24-26,15-11), după o partidă extrem de disputată.

Deși primul set a fost câștigat de echipa din Ploiești, 21-25, craiovenii au revenit rapid în joc și și-au adjudecat următoarele 2 seturi la 17 și 24, urmând ca oaspeții să ducă partida în decisiv după ce au închis actul 4 la 24. Setul 5 au fost unul echilibrat până la 10-10, după care a urmat o serie bună a oltenilor care și-au adjudecat alte 2 puncte importante în clasament.

SCM U Craiova rămâne lider în cadrul Diviziei A1 la volei masculin cu 48 de puncte, urmată de ACS Volei Municipal Zalău cu 45 de puncte și CS Știința Explorări Baia Mare cu 44 de puncte.

Dănuț Pascu, antrenor SCM U Craiova: ”A fost un meci disputat, un meci care nu zic că a plăcut publicului, dar pe mine personal  m-a nemulțumit pentru că nu reușim să ne găsim cadența, să revenim la jocurile bune pe care le-am făcut până acum, dar nu aș vrea să minimalizez până la urmă meritele jucătorilor și ale echipei pentru că în final este o victorie meritată, se putea întâmpla și mai rău. Din păcate am pierdut un punct astăzi care nu aș vrea să cred că ne va costa în ierarhia clasamentului, pentru că la Baia Mare (meci Explorări Baia Mare – Zalău) a fost un meci de 3-2 și au împărțit punctele, iar noi dacă astăzi câștigam 3 puncte ne consolidam locul 1, dar rămânem în luptă. Eu sper ca băieții mei să realizeze că numai cu bărbăție, curaj și devotament o să câștige mai categoric și trebuie să ne vedem de treabă în continuare. ”

Pentru partida din cadrul etapei a 20-a SCM U craiova se va deplasa la AS Volei Club Caransebeș miercuri 9 martie 2016. Partida va avea loc la ora 18:00

volei

Reclame

Martie 5, 2016 - Posted by | diverse, sport, volei | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: