MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Nicolae Ghionea: ” Vrem să facem o surpriză în acest an”; se dă startul în Play-Off și Play-Out în Divizia A1 la volei masculin

Cum sezonul regulat s-a încheiat în cadrul Diviziei A1 la volei masculin stabilindu-se primul clasament la finalul celor 22 de etape disputate, iată că de sâmbătă 26 martie se dă startul fazei cu numărul 2 din competiție, mai exact disputele din cadrul Play-Off-ului și Play-Out-ului.

Se anunță un final de sezon incendiar toate cele 3 grupe formate luptând fie să ajungă cât mai sus la sfârșitul competiției, fie să râmână pe prima scenă a voleiului masculin românesc.

Semifinalele competiției vor fi unele foarte disputate, cele 4 echipe calificate în careul de ași putând oricând să devină campioni, de altfel meciurile din semifinale pot fi considerate meciuri de finală. Se vor confrunta pentru un loc în Finala Campionatului SCM U Craiova și CS Știința Explorări Baia Mare într-o semifinală și ACS Volei Municipal Zalău și CS Arcada Galați în cealaltă.

În Polivalenta din Craiova se anunță în weekend-ul 26-27 martie 2 partide de mare spectacol, voleibaliștii de la SCM U Craiova fiind hotărâți să strângă rândurile și să obțină încă din meciurile de acasă o șansă mai mare spre accederea în Finală prin câștigarea celor 2 partide de pe teren propriu.

SCM U Craiova se va lupta cu echipa CS Știința Explorări Baia Mare sâmbătă de la ora 14:00 și duminică de la ora 16:00, partidele putând fi și urmărite în direct la Digi Sport de cei care nu reușesc să ajungă la Sală.

Oltenii contează pe sprijinul suporterilor pe care îi așteaptă în număr cât mai mare în Polivalentă și le promit că vor vedea volei de calitate, faze frumoase și multă ambiție din partea întregii echipe.

Iubitorii sportului cu mingea la fileu sunt așteptați în alb-albastru în tribune.

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:
Este cea mai importantă etapă a acestui sezon şi trebuie să ne demonstrăm valoarea. Nu se poate spune că suntem favoriți, dar nici outsideri. Șansele sunt 51% pentru noi și 49 % pentru Baia Mare, pentru că jucăm mai multe meciuri acasă. Cei de la Baia Mare își pregătesc meciul cu noi de câteva etape. Ne-am luat și noi măsuri. Vreau ca echipa să strângă rândurile, să fim mai uniți ca niciodată. Încercăm prin mici acțiuni să atragem publicul în număr cât mai mare la sală. Vreau ca fanii care vin la sală să vină îmbrăcați în alb–albastru.”

Nicolae GHIONEA, jucător S.C.M. Craiova:
“Sâmbătă începem cea mai grea parte a campionatului. Ne aşteaptă două meciuri foarte grele pe teren propriu. Avem avantajul sălii în primele două partide şi sper să avem 2-0, indiferent cât va fi scorul. Frumos ar fi ca ambele jocuri să se încheie cu 3-0. Vrem să facem o surpriză în acest an, să luăm campionatul, după ce în anii trecuţi am cucerit medaliile de bronz şi de argint. Va fi un play-off foarte greu, pentru că toate formaţiile îşi doresc titlul. ”

În cadrul Turului 1 din fazele Play-Off și Play-Out ale Diviziei A1 la volei masculin se vor disputa următoarele partide:

Turul 1, Play-Off, Locurile I- IV:
SCM U Craiova – CS Știința Explorări Baia Mare, sâmbătă 26.03.2016, ora 14:00, meciul este transmis în direct la Digi Sport.
SCM U Craiova – CS Știința Explorări Baia Mare, duminică 27.03.2016, ora 16.00, meciul este transmis în direct la Digi Sport
ACS Volei Municipal Zalău – CS Arcada Galați, sâmbătă 26.03.2016, ora 18:00
ACS Volei Municipal Zalău – CS Arcada Galați, duminică 27.03.2016, ora 18:00

Turul 1, Play-Off, Locurile V – VIII
AS Volei Club Caransebeș – CSM București, sâmbătă 26.03.2016, ora 18:00
LMV Tricolorul Ploiești – CS Unirea Dej, sâmbătă 26.03.2016, ora 17:00

Turul 1, Play-Out, Locurile IX-XII
VCM LPS Piatra Neamț – CS Dinamo București, sâmbătă 26.03.2016
VCM LPS Piatra Neamț – CS Dinamo București, duminică 27.03.2016

CS ”U” Cluj – CVM Tomis Constanța – echipă retrasă din Campionat, astfel CS U Cluj se salvează de la retrogradare și încheie Divizia A1 la volei masculin în sezonul 2015-2016 pe locul 9.

volei

Sursa: http://www.scmcraiova.ro

martie 24, 2016 - Posted by | diverse, sport, volei | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

7 Zaruri or 7 Dice

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

%d blogeri au apreciat: