MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Handbal (M): Alin Cărăgui își ia la revedere de la prima dragoste: handbalul

După 4 ani în care a îmbrăcat culorile alb-albastre ale echipei de handbal masculin CS Universitatea Craiova și după 14 ani în care handbalul a reprezentat un mod de viață pentru el, Alin Cărăgui a hotărât să se retragă din activitatea sportivă.

Am renunțat la cariera de handbalist pentru că îmi doresc o carieră în management si pentru că din păcate nu reușim să facem performanță ….pentru că mi-aș fi dorit să joc în prima divizie cu Universitatea Craiova.”

La 14 ani Alin a realizat că handbalul este ceea ce îi place să facă și sub îndrumarea domnului antrenor Laurențiu Guta a început primii pași cu mingea la Târgu Jiu, iar de atunci și-a dedicat viața acestui frumos sport de echipă.

A trecut pe rând pe la HC Delignit Drobeta Tr. Severin, Romvag Caracal, Energia Pandurii Târgu Jiu, iar ultimii 4 ani și i-a petrecut în capitala Băniei la CS Universitatea Craiova unde și-a adus contribuția de fiecare dată în partidele pe care echipa olteană le-a avut în Polivalenta din Craiova, în Sala Sporturilor ”Ion Constantinescu” din Craiova, cât și în meciurile din deplasare.

Astăzi cu regret jucătorul oltean își ia la revedere de la colegii de echipă alături de care a luptat vitejește pentru a ajunge cât mai sus, și cu mai mare regret de la cei care l-au susținut din afara terenului, suporterii, care au fost acolo pe margine de fiecare dată atât la victorii, cât și la înfrângeri.

La final Alin Cărăgui le transmite gândurile lui colegilor alături de care a petrecut momente de neuitat și le promite că îi va susține:
Să muncească cât mai mult și astfel să reușească transferuri la echipe din prima divizie, pentru că din păcate doar acolo te simți cu adevarat handbalist!”

Jucătorul le mulțumește tuturor celor care au fost alături de el: colegi, antrenori și nu în ultimul rând suporterilor pentru că l-au încurajat.

Mă bucur că am jucat pentru aceștia la clubul meu de suflet și m-am bucurat de fiecare minut petrecut aici. Sper să susțină echipa și astfel să trezească interesul unor eventuali investitori pentru a se face performanta!”

handbal

Îi urăm mult succes și oricând îl așteptăm din nou pe teren!

Aprilie 1, 2016 - Posted by | diverse, handbal, sport | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

BlogRoliv

blogul unui tânăr :D

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

Dany Kovak

Prietene, esti victima propriului tau creier!

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

%d blogeri au apreciat asta: