MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Volei (M): Craiova – Zalău 3-1 în prima partidă din finală și lupta continuă mâine

SCM U Craiova a început astăzi Finala Diviziei A1 la volei masculin în compania adversarilor de la ACS Volei Municipal Zalău cu o primă victorie ce ii aduce pe olteni mai aproape de Titlul de campioni ai sezonului 2015-2016.

Oltenii s-au impus la capătul a 4 seturi, 3-1(23-25, 25-19, 25-19, 25-22), și conduc cu 1-0 la general.

Dacă craiovenii au cedat primul set al partidei, destul de greu cei drept, aceștia au revenit treptat în joc și au reușit să își adjudece partida după ce au învins echipa de sub Meseș la -19, -19 și -22.

O partidă destul de intensă în care echipa a fost ajutată și de o sală cu peste 1500 de persoane care și-au încurajat formația pe tot parcursul jocului.

„A fost un simplu joc astăzi dintr-o serie de trei, patru sau cinci meciuri. Nu trebuie să facem nuntă după acest rezultat, pentru că ne aşteaptă partide foarte grele, care vor fi deschise oricărui rezultat. Trebuie să rămânem la fel de echilibraţi, cu aceeaşi dorinţă de victorie cum a fost astăzi. Astăzi am revenit în setul 4 după ce am fost conduşi destul de clar, iar acest lucru înseamnă că băieţii sunt montaţi să câştige şi mâine. Publicul ne-a împins de la spate şi pot să spun că această victorie se datorează, în mare parte, spectatorilor. Sper ca şi mâine să vină cu acelaşi entuziasm şi să ne susţină pentru că avem nevoie.” A declarat antrenorul echipei de volei masculin Dănuț Pascu.

”Mă bucur că am avut parte astăzi de gălăgie şi sper ca şi mâine, la ora 20.00 să fie mai multă lume decât a fost astăzi. „

„Este un foarte mic pas făcut pentru titlu. A fost un meci foarte greu şi ne aşteaptă meciuri dificile. A lipsit puţin spectacolul din cauza stării de oboseală a ambelor echipe, dar noi credem în acest titlu. Suntem încă departe, mai avem încă doi paşi foarte greu de realizat. Am încercat să jucăm cel mai bun volei al nostru, am evoluat clar şi am încercat să facem greşeli puţine. Mâine va trebui să evoluăm mai bine şi să fim mai siguri de victorie. Mă bucur că am avut parte astăzi de gălăgie şi sper ca şi mâine, la ora 20.00 să fie mai multă lume decât a fost astăzi,” a spus la finalul partidei și căpitanul SCM-ului Laurențiu Lică.

A doua partidă dintre SCM U Craiova și ACS Volei Municipal Zalău din cadrul Finalei Diviziei A1 la volei masculin va avea loc luni 18 aprilie începând cu ora 20:00.

volei

aprilie 17, 2016 - Posted by | diverse, sport, volei | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

Șaptezaruri

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

%d blogeri au apreciat: