MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Rasmus Poulsen: Cenusareasa, devenita Regina Europei, este o poveste frumoasa, dar reala

O lumea intreaga le-a privit cum devin eroinele de la Budapesta, cum ridica deasupra capului o cupa la care Romania nici nu visa. Prin munca intensa, concentrare maxima si pregatire corespunzatoare, fetele de la CSM Bucuresti au reusit sa devina cea mai buna echipa de handbal feminin din Europa. La fix o saptamana de cand CSM Bucuresti a devenit regina Europei, castigand EHF Champions League, antrenorul secund Rasmus Poulsen a facut bilantul cele mai emotionante perioade pentru sportul romanesc din ultimii 30 de ani.

A fost un sentiment extraordinar dupa victoria impotriva lui Vardar, insa era clar ca trebuie sa ramanem extrem de concentrati. Imediat dupa meciul de sambata a trebuit sa stabilim maniera de abordare a meciului cu Gyor. Intreaga noapte s-a muncit la pregatirea tactica si video. Am considerat ca este important sa urmarirm punctele forte si slabiciunile fiecarei jucatoare in parte si cum afecteaza acestea jocul echipei. Ce poate fi exploatat in favoarea noastra si la ce trebuie sa fim extrem de atenti, cum sa le impiedicam sa isi faca jocul. De asemenea ne-am concentat pe ceea ce noi trebuia sa performam fara greseala”, a povestit antrenorul secund Rasmus Poulsen.

Si maniera de abordare a finalei impotriva echipei din Ungaria a dat rezultate, handbalistele de la CSM Bucuresti reusind sa le anihileze pe castigatoarele Champions League din sezonul 2013-2014. Dupa doua reprize de prelungiri si seriile de lovituri de la 7 metri care au facut inconjurul lumii, CSM Bucuresti a devenit campioana Europei, o Cenusareasa moderna care a dovedit ca visul frumos poate deveni realitate si apoi istorie.

Opinia publica, fanii si oficialitatile au primit foarte frumos victoria noastra si este o onoare sa faci parte dintr-un astfel de fenomen. Este o performanta care nu poate fi trecuta cu vederea, dar care ne motiveaza si responsabilizeaza si mai mult. Personal, nu am avut timp sa asimilez ceea ce se intampla, deoarece in ultimele zile am insotit echipa de junioare la Valcea, acolo unde a avut loc turneul final, si unde CSM Bucuresti a obtinut o noua performanta, castigand campionatul national la J1. Dupa Final Four-ul Cupei Romaniei de la Cluj voi putea spune ca a fost un sezon perfect”, a conchis antronul secund Rasmus Poulsen.

Turneul Cupei Romaniei la handbal feminin va avea loc la Cluj Napoca pe 20-21 mai, cele patru echipe calificate fiind CSM Bucuresti, HCM Baia Mare, HC Dunarea Braila si HCM Roman.

13249624_1723853211215359_1015906737_n

Foto credit: Sabin Malisevschi

 

mai 15, 2016 - Posted by | diverse, handbal, sport | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

7 Zaruri or 7 Dice

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

%d blogeri au apreciat: