MADI CRAIOVA

"Phos phere i e de kai aithben"

Volei (M) Juniori: Medalii, cupe, performanță = CNNT Craiova

S-a mai încheiat un an, a mai trecut un sezon, medaliile cum era și de așteptat au apărut din nou întregind vitrina Colegiului Național ”Nicolae Titulescu” din Craiova cu încă 4 distincții.

4 medalii: una de aur, una de argint și două de bronz arată munca, devotamentul, dorința de a reușii, spiritul de echipă, prietenia, colegialitatea și mai ales iubirea pentru sportul cu mingea la fileu pentru elevii de la CNNT Craiova.

volei

Un an în care s-a muncit mult, s-au câștigat multe meciuri, s-au pierdut altele în punctul cel mai culminant, dar toate acestea i-au ajutat pe acești sportivi minunați să ajungă cu un pas mai aproape de idealurile lor, de ceea ce își doresc să facă în viață, să practice un sport de echipă.

Dar să recapitulăm reușitele aceștor sportivi care aduc mândrie Școlii din care fac parte și în același timp Craiovei și Olteniei.

1. Medalia de argint și titlul de Vicecampioni ai României au fost obținute cu doar o zi înainte, mai exact pe 5 iunie 2016, de către echipa de juniori a CNNT Craiova în cadrul Campionatului Național de volei masculin juniori. Oltenii au pierdut la capătul a 5 seturi extrem de disputate în fața echipei gazdă CSS 2 Baia Mare.

Pe parcursul întregului sezon 2015-2016 oltenii au obținut 17 victorii consecutive ( 10 victorii cu 3-0 în Faza 1 a competiției, 3 victorii în Semifinale și 4 partide câștigate în cadrul Turneului Final) și o înfrângere în ultimul act al competiției, în Finala Mare.

– Echipa vicecampioană a fost alcătuită din: Cătălin Catană, Adrian Cioc, Alexandru Milă, Cosmin Bîzăche, Vlad Diaconescu, Eduard Catrina, Ciprian Găvan, Andrei Trușcă, Călin Robert, Bogdan Catană, Badea Cristian, Gabriel Done(libero), Daniel Săvoiu – antrenor principal, Daniela Căpățână – antrenor secund

volei

2. Medalia de aur – a fost obținută de CNNT Craiova la Olimpiada Națională a Sportului Școlar nivel liceu . În cadrul Finalei echipa din Craiova s-a impus cu scorul de 3-1(25-20,25-7,14-25,25-15) în fața formației CTF Mihai 1 București (Rapid).

Echipa care a adus Titlul în Bănie a fost alcătuită din: Cătălin Catană, Adrian Cioc, Alexandru Milă, Cosmin Bîzăche, Vlad Diaconescu, Ștefan Mihai, Eduard Catrina, Ciprian Găvan, Andrei Trușcă, Gabriel Done(libero), antrenor:Daniela Căpățână.

volei

3. Medalia de bronz – obținută de echipa de volei masculin speranțe în cadrul Campionatului Național. În cadrul Finalei Mici echipa CNNT Craiova s-a impus cu scorul de 3-1 în fața echipei gazdă CSS Botoșani

Echipa de volei masculin speranțe a CNNT Craiova care a reușit să câștige medalia de bronz a fost compusă din: Irinel Catrina, Irinel Buleandră, Cosmin Popescu, Ștefan Tudosie, Cristian Badea – căpitan, Ianis Catrinoiu, Kian Spânu, Adrian Săvoiu, Andrei Cîrlogănescu, Bogdan Catană, Ștefan Purcaru, Robert Alecu, antrenor – Daniel Săvoiu.

volei

4. Medalia de bronz – obținută din nou de echipa de volei masculin speranțe a CNNT Craiova dar de data aceasta în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar divizia gimnaziu. În cadrul Finalei Mici elevii conduși de Daniel Săvoiu s-au impus cu scorul de 3-0 în fața adversarilor de la Galați.

volei

Pe lângă toate aceste reușite nu putem să nu amintim că 7 echipe de la CNNT Craiova: volei masculin juniori, volei feminin junioare, volei masculin cadeți, volei feminin cadete, volei masculin speranțe, volei feminin speranțe și minivolei masculin au participat în cadrul Campionatelor Naționale organizate de Federația Română de volei. Din cele 7 echipe șase s-au calificat în Semifinalele competiției urmând ca după această etapă toate cele 4 echipe de volei masculin: juniori, cadeți, speranțe și minivolei să se califice în Turneele Finale. La finalul sezonului 2 au luat medalii, speranțele – Bronzul Național, juniorii – Argintul, echipa de cadeți s-a situat pe poziția a 7-a la Finalul Campionatului, iar cei mai mici sportivi ai Craiovei au terminat campionatul pe locul 7.

La sfârșit de sezon medaliații Colegiului Național ”Nicolae Tirulescu” din Craiova s-au strâns cu mic, cu mare în Sala de sport unde le place cel mai mult să petreacă, dar de data aceasta pentru o sedință foto. Le urăm mult succes, pentru unii urmează cât de curând o binevenită vacanță, alții vor trece prin focurile BAC-ului, unii pleacă în cantonament cu Echipa Națională de juniori, dar în inimile tuturor va râmâne gândul că în curând se vor reîntâlnii în sala de antrenament.

volei

volei

voleiCraiovenii care se vor deplasa la Izvorani pentru a se alătura Echipei Naționale de juniori a României.

volei

voleiCei 4 care vor da BAC-ul, mult succes vă doresc!

volei

volei

volei

volei

Pentru mai multe poze gasiți aici Ședință foto

Felicitări tuturor!!

iunie 6, 2016 - Posted by | diverse, sport, volei | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

BMS

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.”

Passion For Sport

"Sport is not always about winning. Sometimes, it's simply about learning. And so is life"

yanabanana13

Aventuri in Lullabyland

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Saghin Ioana

Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

Semnalul Oltului, Râmnicului & Argesului

Saptamanal regional independent * Știri necenzurate din Olt, Vâlcea și Argeș * Grupul de presa VGtv Olt. Fondator Georgiana Leulescu Raicu- Lumea descoperită prin ochii noștri!

Protossy's Blog

Something special

There will be dragons

“The human heart has hidden treasures, In secret kept, in silence sealed; The thoughts, the hopes, the dreams, the pleasures, Whose charms were broken if revealed.” - Charlotte Brontë

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Fisticuffs and Shenanigans

It was all fun and games, until the fisticuffs and shenanigans... -Deutschmarc

drunkdreamer

For in dreams , we enter a world that's entirely our own.

Motoare 2 timpi

Otto von Diesel

Victorița

În zadar mi-ai dat aripi, dacă nu m-ai învățat să zbor!

7 Zaruri or 7 Dice

Autor/Author: Mihaela Mădălina Manda

Mi-am îngropat țipătul

Eternitatea nu e accesibila decat prin vietuirea clipei in mod absolut...

Oglindă către prezent

M-am mutat pe adrianasandru.ro! :)

dianageorgianna

The greatest WordPress.com site in all the land!

%d blogeri au apreciat: